Despre noi

Despre noi

Semineele noastre sunt pe lemne, acestea fiind foarte cautate datorita randamentului termic foarte bun. Practic vorbind, cu un brat de lemne , semineul incalzeste un spatiu intreg, urmand astfel o scadere semnificativa a facturilor de gaz. Mai mult de atat, semineele aduc un plus de valoare locurilor in care sunt amplasate. Caldura si ambianta care se creeaza in urma aprinderii focului in semineu, schimba complet atmosfera din jur.
Modelele se aleg in functie de preferintele dumneavoastra. In urma deciziei de a achizitiona un semineu, specialistii nostri va vor recomanda si va vor da sfaturi utile in alegerea unui model, precum si a unui focar, in functie de spatiul unde va fi amplasat. Modelele de seminee se impart in 2 categorii, si anume: seminee cu focar inchis si seminee cu focar deschis. Diferenta dintre acestea sunt ca semineele cu focar inchis emana caldura necesara spatiului in care sunt amplasate si protejeaza imprejurimile semineului de scantei, prin geamul termorezistent.
Spre deosebire de semineele cu focar inchis, semineele cu focar deschis nu au un randament termic foarte bun, din cauza ca necesita in mod obligatoriu un cos de fum cu sectiunea interioara mult mai mare si mare parte din caldura este trasa de tiraj si eliminata prin cosul de fum. De asemenea, exista un pericol permanent de a sarii scantei din vatra in imprejurimea semineului. Ne revine obligatia de a va informa asupra oricarui risc care poate aparea in urma achzitionarii unui semineu, pentru ca dumneavoastra sa aveti la cunostinta toate detaliile si astfel, sa puteti alege un model conform necesitatilor si spatiului dumneavoastra.

Seminee Transilvania, seminee Cluj, seminee Cluj-Napoca, Seminee rustice Cluj, Seminee clasice Cluj, Seminee moderne Cluj, montaj seminee Cluj, Livrare si montaj seminee

O DESCRIERE A CATEGORIILOR NOASTRE DE PRODUSE

Seminee / Seminee Rustice
Va prezentam gama de seminee rustice, seminee care prin elementele de design specifice pot transforma locuinta dumneavoastra intr-o locuinta cu specific rustic, semineele rustice fiind la mare cautare pe piata noastra. Acestea sunt fabricate de noi din piatra rustica masiva, echipate cu focare din fonta si detalii deosebite.

Seminee / Seminee Clasice
Va prezentam gama de seminee clasice, seminee cu o structura arhitecturala bine definita, care a fost imbunatatia pe parcursul anilor pentru a se adapta perfect clasicului din zilele noastre. Semineele clasice contin detalii lucrate manual, cu precizie de mester traditional, care transforma o piatra masiva intr-o piatra sculptata. Aceste seminee clasice pot fi amplasate in orice locuinta, ele permitand a fi completate cu o gama larga de mobilier si decoratiuni.

Seminee / Seminee Moderne
In aceasta sectiune va prezentam gama de seminee moderne, seminee care ofera si caldura naturala dar si caldura vizuala, pentru ca tonul culorilor si formele minimalistice sa permita structurarea semineelor moderne astfel incat acestea sa se incadreze perfect in orice loc din casa dumneavoastra.Pentru a alege un semineu modern va invitam sa vizualizati modelele prezentate in aceasta sectiune, unde puteti alege semineul potrivit locuintei dumneavoastra!

Cosuri de fum
Va prezentam cosurile de fum Schiedel, cosuri de fum profesionale pe care le comercializam si, totodata, le recomandam pentru siguranta dumneavoastra. Acestea sunt fabricate din materiale profesionale, in care putem avea incredere maxima pe termen lung. Garantia unui sistem de cos de fum Schiedel este de 30 ani. Variantele cosurilor de fum Schiedel comercializate de noi sunt Schiedel Clasic, Schiedel Permeter, Schiedel Rondo, Schiedel Uni Plus.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.