Materialele noastre

Piatra Transilvania Gold

Din cele mai masive blocuri de piatra sculptam cele mai fine imbracaminti de seminee, avand posibilitatea de a avea o lucrare realizata din piatra naturala masiva cu traditie direct in casele dumneavoastra! Prelucram alaturi de pietrarii nostri pentru a da nastere celor mai compacte sculpturi si seminee, cu o durata de viata de nedefinit. Piatra prelucrata in atelierele noastre din Vistea pot da nastere unor modele de seminee care se incadreaza perfect intr-o arhitectura clasica, rustica sau moderna!

 

 

Piatra de Vistea

Pe platoul de la baza Transilvaniei, pietrarii nostri extrag blocurile din piatra, sub privirea atenta a tehnicianilor care potrivesc dimensiunile in functie de modelul de imbracaminte si de adaptarile acestuia. De la cariera de piatra unde se afla piatra de Vistea pana la baza atelierelor noastre sunt cateva taieturi, urmand a se prelucra si finisa pentru a iesi o imbracaminte masiva, creata special in functie de modelul ales de dumneavoastra! Termenul de viata al pietrei este nedefinit, devenind, cu trecerea timpului, un obiect de valoare in orice locuinta.

 

 

 

Silicatul

Silicatul se foloseste la izolarea peretilor interiori ai semineului pentru obtinerea de randament termic maxim. Acesta are o rezistenta la temperatura de 1000 grade.

Rolul principal al silicatului este de a impiedica pierderile de caldura transferate in peretii pe care este aplicat semineul. De asemenea, se foloseste in construirea hotei semineului.

Caracteristicile Produsului: Culoare: Alb; Miros: Inodor; Clasificare la foc: A1 – Neinflamabil; Temperatura maxima de functionare: 1000 ° C.; Densitate: 245 kg/m3; Dimensiuni: 1000 x 620 x 30

 

Punerea la dispoziţia clienţilor a unei game complete de produse pentru colectarea şi evacuarea gazelor de ardere a fost unul dintre scopurile firmei Schiedel.

Astfel s-a creat sistemul Tecnoflex, tubulatura flexibilă neizolată termic, accesorizată, executată din oţel inoxidabil special, folosită în domeniul evacuării reziduurilor de ardere gazoase.

Tecnoflex este un sistem compus dintr-o tubulatură flexibilă, confecționată din două straturi de oțel inoxidabil tip AISI 316L, de 0,12 mm grosime fiecare, la capetele careia se montează elemente speciale de adaptare / conectare la sursele de căldură (centrală termică, șemineu, sobă) și la sistemul de evacuare, respectiv coșul de fum.

Tubulatura flexibilă este disponibilă într-o gamă de diametre cuprinsă între Ø150 – 300 mm.

 

Unul din punctele noastre forte este ca realizam profile si sculpturi manuale pentru semineele noastre. Astfel, va oferim ocazia de a avea in casa dumneavoastra sculpturi si profilari originale, care se pastreaza nedefinit in timp datorita prelucrarii lor manuale, obtinandu-se o valoare deosebita a imbracamintii finite.
Amprenta manuala da un plus de valoare pietrei naturale!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.