Recomandarile noastre

Recomandam termosemineul!

Ce beneficii aduce instalarea unui termo-semineu?

Termosemineul permite incalzirea rapida a tuturor caloriferelor aflate intr-o locuinta si datorita acestui lucru rezultatul este deosebit, putand astfel cu aceeasi cantitate de lemne folosita la un semineu normal, sa  incalzim nu doar locul in care este amplasat, ci toate incaperile casei dumneavoastra.

Termosemineul este echipat cu un kit format din: pompa, vas de expansiune, termostat, termomanometru, supape de siguranta, fittinguri si teava de cupru, care asigura fluxul de apa calda in instalatia locuintei dumneavoastra.

Aceasta echipare se realizeaza la locatia de montaj, de catre instalatorii nostri autorizati, punandu-se astfel in functiune termosemineul.

Termosemineul functioneaza in paralel cu orice sistem de incalzire, fie ca este vorba de centrala pe gaz, centrala pe lemn/peleti, centrala electrica.

Va invitam asadar, sa alegeti din modelele noastre semineul potrivit iar noi il vom echipa astfel incat in casa dumneavoastra sa functioneze un termosemineu, care face fata provocarilor de incalzire a suprafetei pentru care este destinat.

 

Semineu MODEL 1 cu focar Chazelles D70 14 Kw,  imbracaminte realizata din piatra naturala masiva Transilvania Gold, hota construita din placi de samota, racord inox Schiedel in cosul de fum, potrivit intr-o locuinta clasica sau rustica.

Semineu MODEL 2 cu focar Chazelles D70 14 Kw, imbracaminte realizata din piatra naturala masiva Transilvania Gold, hota construita din placi de samota, racord inox Schiedel in cosul de fum, potrivit pentru o locuinta clasica sau rustica.

Semineu MODEL 3 cu focar Chazelles D70 14 Kw, imbracaminte realizata din piatra naturala masiva Transilvania Gold, hota construita din placi de samota, racord inox Schiedel in cosul de fum, potrivit pentru o locuinta clasica sau rustica.

 

Placa de izolat dura cu o rezistenta de pana la 1000 de grade celsius. Compozitia placilor este 100% ecologica astfel este recomandata pentru constructia semineelor fara a dauna sanatatii clientului prin exploatarea semineului sau a meseriasului la montaj.
Produs certificat A1 (Neinflamabil)
Placile izolatoare din silicat de calciu sunt special concepute pentru constructia semineelor, izolari speciale de cosuri de fum sau pentru distributia aerului cald din hota semineelor in alte incaperi.
Prezinta o rezistenta mare la temperaturi inalte pana la 1000°C si o rezistenta mecanica crescuta fata de alte produse existente pe piata.
Datorita procesului de fabricare prin turnare si presare a fiecarei placi in mod individual rezulta o suprafata neteda si fara praf.

In functie de preferintele dumneavoastra, finisajele care se pot aplica pe hota de silicat sunt de glet si lavabil, tencuieli fine, tencuieli decorative, stucho venetian de toate tipurile, lavabile pensulabile, precum permite si imbracarea integrala cu piatra naturala.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.